پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

یادی از عارف لرستانی، بازیگر سینما و تلویزیون | عارف مرد، از بس که خنداند

  • کد خبر: ۱۵۸۷۹۳
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۷
یادی از عارف لرستانی، بازیگر سینما و تلویزیون | عارف مرد، از بس که خنداند
مدیری تنها کارگردانی بود که عارف لرستانی پیش از خواندن فیلم نامه، قراردادش را چشم بسته امضا می‌کرد و اغراق نیست اگر بگوییم مهران مدیری سکوی پرتاب عارف لرستانی در عرصه بازیگری بود.

به گزارش شهرآرانیوز، اسفند ۱۳۹۵ تا فروردین ۱۳۹۶ انگار دومینویی از مرگ‌های ناباورانه هنرمندان بود. اول افشین یداللهی تصادف کرد. بعد علی معلم پرکشید و ۲۶ فروردین هم عارف لرستانی دیگر از خواب بیدار نشد. خوابی که انتظارش را نمی‌کشید، اما از تقابل با آن ابایی نداشت. مرگ برایش یک رؤیای رازآلود بود که عمری لبریز از سؤال و تخیل، در تلاش برای درک و گره گشایی اش بود. عارف لرستانی که در تیتر اخبار پس از مرگ، با کلیدواژه «بازیگر طنز» در صدر خبر‌ها قرار گرفته بود، در طول سال‌ها فعالیت هنری آرزو داشت برای یک بار، در نقشی جدی و اثرگذار در برابر دوربین حاضر شود.

اما از همان سال ۷۷ که با حضور در مجموعه طنز آیتمی «جنگ ۷۷» به کارگردانی مهران مدیری به تلویزیون ورود کرد، به عنوان چهره‌ای کمد ین در میان اهالی سینما و تلویزیون معرفی شد و عملکرد خوب و بداهه پردازی‌های جذابش منجر به پیشنهاد بازی برای نقش‌های گوناگون در ژانر طنز شد. به نقل از آن‌هایی که ارتباط صمیمانه‌ای با او داشتند، نه مو‌های سر غالبا تراشیده و نه سبیل‌های دنباله دار و صدای بمش هیچ تناسبی با قلب رئوف و روحیه صلح طلب او نداشت. نقش‌هایی که با وسواس می‌پذیرفت، هرکدام به نوعی با خود حقیقی او در تعارض بود.

مشهورترین آن هم شخصیت «بلدالملک» در سریال «قهوه تلخ» بود که تکیه کلامش تا سال‌ها بر سر زبان‌ها می‌گشت، اما کمترین شباهتی با عارف آرام و موقر و مهربان نداشت. این، جذابیت دنیای بازیگری برای عارف لرستانی بود که با فرو رفتن در قالب نقش‌های گوناگون، صفات نداشته وجودش را در دنیای بازیگری خلق و مزه مزه می‌کرد. بازیگری در اتفاقی‌ترین شکل ممکن در سرنوشت عارف پدید آمد.

همه چیز از نمایشنامه‌ای شروع شد که در مدرسه توی جاکتابی نیمکتش پیدا کرد و پس از آن به واسطه هم کلاسی‌های بازیگرش به تئاتر مدرسه راه یافت تا جایی که دانشگاه را در رشته بازیگری سپری کرد و پیش از آنکه فارغ التحصیل شود با مهران مدیری آشنا شد. مدیری تنها کارگردانی بود که عارف لرستانی پیش از خواندن فیلم نامه، قراردادش را چشم بسته امضا می‌کرد و اغراق نیست اگر بگوییم مهران مدیری سکوی پرتاب عارف لرستانی در عرصه بازیگری بود.

«درحاشیه»، «ویلای من»، «مرد دوهزار چهره»، «شوخی کردم» و «ببخشید شما» نیز در ادامه او را بیش از پیش در میان مردم برجسته کرد و تا سن چهل وپنج سالگی که در این عرصه فعالیت داشت بیش از دوازده اثر تلویزیونی، شش اثر سینمایی، دو مستند و پنج اثر در مدیوم نمایش خانگی از خود به یادگار گذاشت و در شرایطی که نخستین فیلم نامه اش را برای کارگردانی آماده می‌کرد، میزبان مرگ ناخوانده‌ای شد که در بستر خواب به سراغش آمد.

عارف لرستانی مدتی پیش از مرگ تصویری از مزار پدربزرگش در صفحه مجازی اش به اشتراک گذاشت.
حالا شش سالی می‌شود راز بزرگی به نام مرگ برای عارف لرستانی برملا شده و پیکر جوانش در دشت‌های سرسبز دیار کرمانشاه و در جوار پدربزرگ مرحومش آرام گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->